Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ögonblick

I vackra ögonblick
Är vi ännu vid liv
I ljusa stunder
Kan jag ana alla konturer
Som en gång var du
Som var jag
Som var vi

När himlen spricker
Ser jag solens reflexer
I dina ögon
Och tittar jag snabbt
Vill jag tro
Att det är ditt ögonglitter
Som sprider ljuset

En gång ska vi mötas
Som i en saga från förr
Men hela vägen tills dess
Ska vi orka vänta
Och välja varann
Varenda dag
Trots allt




Fri vers av clickcandy
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-25 23:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit!
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

clickcandy
clickcandy