Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarluften

Din tröja har börjat hålla om mig på nätterna igen
Och du sover med en kudde som doftar min parfym

Sommarluften har värmt upp oss båda och du är
äntligen redo att älska mig som förr





Fri vers av Assia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-09 14:58



Bookmark and Share


  Gin83
Tycker denna är jättefin
Innerlig och längtansfull
Varmt o berörande
Jättefin
2020-06-21

    Tidsljus
Närvarande frånvaro.
Ömt.
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP