Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkongen

Inatt luktade det som oss
Hela luften var fylld av allt som
påminde mig om dig och vår
sommar

Jag ville sitta på min balkong natten
ut och sedan sova lika få timmar
som då

Sova så få timmar att det egentligen
är omöjligt för en människa att
vakna utvilad
Förutom när du är min

Ville snöra på mig mina slitna converse,
ha håret i en bulle och dra på mig en
slapp T-shirt klänning

Sedan möta dig när solen gått upp igen
och fortsätta där vi slutat

Jag ville låna dina solglasögon och
låta dina fingrar fläta in sig i mina

Samtidigt skulle vi gå över den där
gatan och inte låtsas om att livet
var en sorg




Fri vers av Assia VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-25 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP