Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Gehennes härskardal..



Så får jag då finnas för fordom,
så går våran fråga framspord om
just denna tid
är pärleport vid
eller bara Gehenna i Jordblom?

Så rinner Klondykes Styx inom
där styggelsers fåror byggs in som
att helvetets plats
ur yinyang tar sats
att rymma de lymlar som omkom.

Så omfärgas märgen först svartvit
att mattas massivsvart apart dit
kanaljers kanal
i dödagars dal
fylls av patrask och poeter,
med mörk majestät
går fåror som grät
sin lava på slavars planeter.
Men ovan är konungars port
så forma din härskardal, fort.





























Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-26 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP