Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

puppy love

Jag målar en fråga utan innehåll
precis där dina nattvakna ögon landar
när du spelar din rutin, och du låtsas
men du ska fylla frågan med dina syften
Och det var allt jag ville

För jag visste (väl?) att vi dansade
Efter givna steg
Från en mall... Gör jag?
Jag går inte samma väg hem
Men jag kan se vägen, för en stund

Du hade ord, inte bara t mig
Som jag trodde, inte bara jag
Vad fyllde du frågan med?
Står den ännu tom?
Finns den ens kvar?

Du var min hämnd
Mitt finger utsträckt
Mot han och mot. Min vän
Så jag låtsades också
Och gör det än

Min vän
Låg du med henne?




Fri vers av Staffan Ehrlin
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-26 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Ehrlin