Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar från Atlanta


Kärlek i blick

de vackraste ögon

ser med kärlek 

i mötande blick

håller kvar

och

ler




Fri vers av Maiah VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-26 04:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig och varm!
2019-05-08

  Siggesdotter
Sant det... Inte alla vågar hålla kvar...och le!
2019-05-02

  Whero
Mycket spännande, gillar den skarpt.
2019-04-26

  TT
Wow! På samma gång knivskarp, mjuk och vacker! Bra diktat!!!
2019-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP