Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassiskt.

jorden snurrar
jag vill kliva av
i apokalypsen finns bara tiden kvar
det enda som borde stannat
det enda som borde försvunnit.




Fri vers av Pippissyster
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-26 07:52



Bookmark and Share


  Pippissyster
@ H.C.B
Rip Egon.

2019-04-27

  H.C.B

Lyckans krig

Här står min iskalla armé
och jag väljer en men tar någon annans
Det är ett lyckans krig

Här har man med långbord bunkrat upp
med tolv flaskor på rad
bakom det enda kivets sista gräns

Detta är min mur
min trygghet för att
ej få ångest så troget alltid vid min sida

Med nybliven schizofreni
ser jag dom fullt obegripliga jävligheterna,
Er och kanske endast Egons fulhet

För nu är Egon ute i strid
men endast med en dag i taget
trappan är super lång

En sista tår känns taget och
låt detta vara det sista slaget.

Rip Egon.

2019-04-27

  danne //
Ja det låter ruskigt om det snurra för fort!
2019-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Pippissyster
Pippissyster