Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till en spansk gitarr

Vibrerande
strängars melankoli
över månbelysta
takåsars svarta plåt

Släpper hästarna
lösa inatt
till ljudet av
tusen och åter tusen
gitarrers
smattrande solon

I galopp genom
innergårdarnas skira
grönska
och vidare ut över
kullerstensgator
och torg

Låter vemodets
svarta sötma
rinna genom
långväga drömmars
röda palats av sten
och löpa amok
i nattens alla rum

Till minnet av
en spansk gitarr






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-04-26 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP