Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gnissla och gnälla kan vi väl alla ibland få göra viskar någon i mitt öra......


Gnällspik

Ville att det vore mer

Mer än det som ögat ser

Längre stunder
mera tid

Inte bara tidsfördriv

Sent i livet står det
skrivet
Allt det där som blev
oss givet

Hinner inte längre med
Allt som hade återstått
att se

Började för sent och sakta
Mina intressen att beakta

Men kanske
gör det ingenting det heller

Vad vet jag som bara gnäller




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-26 09:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets väv, många fina och tankeväckande inslag i varpen!
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP