Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Fulbergarns "Jag fattar inte".


Vad är det som händer på Poeter.se?

 

 

oroligt värre det är

vad är det här

 

det blockas när åsikter krockar

när någon sätter bockar

 

svårt att ta konstruktiv kritik

det är ju inte menat som en pik

 

poetsjälar känsliga är

de lever i annan sfär

 

att påpekat få för mindre fel

av det man inte behöver få spel

 

lyssna på det som säges i förtroende

istället för att skaffa dig en fiende

 

om jag stavat fel eller så

påpeka det gärna då

 

visst är dikten viktig

och stavningen riktig

 

har Tryckfelsnisse varit framme

rätta då densamme

 

att någon har dyslexi

eller har nån form av afasi

 

kan läsaren inte veta

och vill heller inte reta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-26 10:08



Bookmark and Share


  danne //
Bra! <3
2019-04-27

  Mats Edin VIP
Starkt strofat
2019-04-27

  Bodingen VIP
Mycket bra!
2019-04-26

  Fulbergarn
Bra rimmat och resonerat
Nu är detta vidimerat

2019-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP