Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en artikel från DN-2019/04/24


699.A LOOK INTO THE FUTURE!

Jag vill inte tvingas avsluta mitt liv
bland främlingar.

Äldrevård.
Det skrämmer mig att åldras och att inte
själv få möjlighet att välja om jag vill
stiga in i dödens väntrum eller inte.

En diktatur utkristalliserar sig så full av
rädsla om den enskildes vilja och integritet.
Vi är många som trodde på en demokrati,men som
i slutet av våra liv blev grundlurade.Ja,så känns
det att inte själv få bestämma över sin egen död.

Hela livet tvingas vi ta ansvar för våra liv,
alla våra egna val är avgörande.Men mot slutet
tas denna skyldighet och rättighet ifrån oss.
Det skrämmer mig.Många tvingas att avsluta sina
liv bland främlingar,när det absolut viktigaste
för de flesta människor är igenkännande och
samhörighet.

*Detta själens rop rör inte bara honom,men dig
och alla andra...*

en artikel från DN-2019/04/24




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-26 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP