Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste

Se på mig
Viska ditt namn
Ögonen tänder en eld

Såg på dig
En rikedomens källan
Ögon gröna som smaragder

Vacker som i en saga
Livet får en mening
Som en frukt i min hand

Tappade allt förstånd
Som en dyr champagne
Drunknade i din charm

Så vilsen och kantstött
Du det vackraste man sett
Som om himlen öppnat en port





Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-26 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde