Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det är svårt att sluta fly ini Rådjurets Skugga -





Strimman genom nattfönstret
slår vakt om morgonen och landar
glödfullt som din smekning
och knippet liv från dig
på min brinnande höft.
Jag tänker på ditt språks hjärta
på dina skrattgropar, hur jag vill
ta emot dina mjuka Ur.
På hur jag vill ta emot livet ditt
inuti din bråddjupa, varma
skruvade, allvarsamma, mjuka, famn
Jag tänker på hur det håller mig
vid ditt liv och på hur det
och på hur du får mig
att känna mig älskad och vid liv
i mitt varje tysta avsked
medan du sover -


-





Fri vers av J-M
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-26 12:33



Bookmark and Share


  Stisse
Det är bara så sanslöst sensuellt fint beskrivet detta med kärlek och att känna sig älskad. I mitt varje tysta avsked ger olika tolkningar. Spännande.
2019-05-02

    Peter Söderqvist
Så vackert skimrar kärleken i denna text.
Uren och avsked ger en ödesmättad inramning.

2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M