Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektrisk

 

 

om du rör mig

berör mig

vet jag inte vart 

jag ska ta vägen

 

som att få stötar

av kärleksvågor

 

dina händer elektriska

magiska

magnetiska 

 

dras in i din värld

omtumlande

kysser varma läppar

ger mig till din lusta

och allt du har

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-26 13:00



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra.
2019-04-27

  S-E Forslin/same
I vissa stunder inför en hetgestalnings dikt växer fram ett enda ord, Öknens ros:
WOW! =D
2019-04-27

  Bodingen VIP
"Love is in the air"
2019-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP