Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*~KVINNOR SOM VET VAD DOM INTE VILL HA~*

Det finns karaktärsfasta kvinnor som vet vad de inte vill ha.

I.
Komplexfyllda osäkra män som alltid ska försöka övertyga om att de är just män,raddas direkt.

II.
Karlar som ska visa vilka hästkrafter de har i sängen,kan gå hem till sina mammor och fortsätta suga på deras bröst.

III.
Obildade män som inte kan skilja på könets och hjärtats signaler,utan tar sex för kärlek,passerar obemärkt förbi tillsammans med män som föredrar relationsanarki genom polygami.

IV.
Herrar som försöker imponera med bilar,hus,båtar,fejkade vänner mm,har missförstått att det var en levande själ som en kvinna sökte och inte nån robot.

V.
Självcentrerande egocentriker med narcisisstiska drag tar för stor plats i ett förhållande och kväver den ena parten,så de dumpas.

VI.
Kriminella psykopater,missbrukare och psykfall,
är inte ens tänkvärda för ett förhållande för en kvinna som inte vill dras ner i skiten och satsa på en karriär inom psykvård och kriminalvård som psykpatient och fängelsekund eller i förtid hamna på bårhuset.

VII.

En kvinna med någorlunda heder kvar,
inlåter sig inte i samspel med vem som helst,
förutsatt hon är psykiskt frisk.


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-04-26 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP