Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör en flicka på savannen


På savannen

Lejonet ser zebran
Smyger sig på tyst tyst
Närmre och närmre
Snabbare snabbare
Går till attack

Flickan vaknar med ett ryck
Ett lejon på savannen
Jagar efter en zebra med ränder
Ränder som berättar något
Flickan har också ränder
Efter en tids sjukdom

Flickan ser likheter med zebran
Men flickan är inte försvarslös
Och det är nog inte zebran heller
Flickan tror zebran hinner undan från lejonet




Fri vers av Somenvind
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-04-26 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somenvind