Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på vokaler


Värdsöversikt

Avtryck Augusti
Avgaser avtar
Andas Andas

Evigt evigheter
Egen egensinnig
Egentligen

Iakttagelser
Iakttar inmurad
Intelligents

Oändlighet overkligt
Ovärderligt omtyckt
Omaka omaka

Underligt underbart
Undra undra
Utomordentligt

Ytligt yttersta
Ytan ytligare
Yvighetens yvighet

Åska åska
Århundraden
Ångest ångest

Äntligen älskad
Ärlighet ärlighet
Älska älska

Över översta
Överträffad
Önskad önskad




Fri vers (Fri form) av Somenvind
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-04-26 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somenvind