Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus blev också mördad!


Jesus var jude!

Jesus var jude

det räcker för 

mig,

kunde han 

föreställa sig

världskrigen

och förintelsen

mot det judiska

folket?

det är en fråga

jag inte kan

besvara.

Än idag finns

judehatare

och eliminerare,

Men Jesus 

var jude!

Det räcker

för mig!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-26 17:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det räcker för mig också.
2019-04-27

  SatansSon VIP
denhärva bra niliboy.
2019-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy