Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad fan har vi gjort förutom att


Mörda

Vi dödar nära och kära,
Fiender, rivaler

Skapar skildnader
Och avrättar de som vill

Ha det vi har
Eller för krig

Sen har vi veganerna
Feministerna och Sverjevänner

Vad kan gå fel Vänner
När kärleken är all?




Övriga genrer (Kåseri) av Federico Romano
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-26 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano