Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förgätmigej


ånyo26apr19

Glöm mig inte! ber

vi andra och hoppas att

de ska minnas oss

 

för alltid, men bara Gud

och Fan blir ihågkomna.

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-26 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP