Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Vak

Inringd att vaka

fyrtio minuters vak

sista andan drogs

 

Ditt ena öga

betraktade mitt öga

din sista minut 

 

Regnbågsbron byggdes

av kärlekens skimrande 

du gick mot ljuset

 

allt andades frid

 

© Gunilla N

20190427




Bunden vers (Haiku) av Gunilla VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-29 19:58



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Fint!
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP