Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nare.


De ger sig inte, förrän senare under dagen, ja , en stund se

De ger sig inte...
Reklam-makarna.
Varför får jag spam i datorn, tror jag att det heter?!(Och så gör hon ett ansiktsuttryck)
Det står bland annat, hur jag kan tjäna si eller så många kronor i månaden, på Bitcoin.
Jag trycker bort annonsen/reklamen, och samma ruta dyker upp upprepade gånger...
Men till slut ger de sig,
Idag!




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-27 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim