Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte hade, så tror jag inte att!

Här på poeter. se, är jag stödmedlem, det innebär...
Ja, alla som är här på poeter, vet vad det innebär, så jag behöver inte förklara, let`s not go back to basics, let us talk, let us continue, the resonemang...
Efter att stödmedlemskapets tid gått ut...
Påminner redaktionen en om att man skall betala för att förnya sitt stödmedlemskap, och att om man gör det NU, så får man en månad extra på köpet.
Den texten, den uppmaningen finns kvar ett tag, och då blir man rädd.
För även när man betalat, finns texten kvar några dagar, uppmaningen, och då blir man rädd...
För härinne är ju skatten...
Alla timmar man lagt ner totalt...
På att skriva...
Det som blivit en skatt...
I mina ,
och andras ögon!

Jag är helt övertygad...
Att om jag inte hade skickat ett meddelande till redaktionen, om att de bör ta bort uppmaningen till mig som stödmedlem, eftersom att jag hade betalat..
Om de inte hade lyssnat på mig, tror jag...
Hade de inte tagit bort uppmaningen...
Trots att jag betalat.

När som helst kan det bli fel i systemet.
När som helst kan administrationen slå fel.
Då gäller det...
Att vara om sig och kring sig!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-27 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim