Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAPFISK VÅRTUCH VI

BLOMMANDE PÄRON

Ännu är natt, gråpäronträdet blommar.
Finurliga naturen, skapar försprång
för att kunna befrukta vita blommor
med vakna humlor.

Trädkronornas kaskader lyser. Gryning
anas dunkelt. Östligt ljus, vaksamt förblir
insektssurrets brummande. Berättar då
om vakna humlor.

© Bosse 27 april 2019.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-27 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten