Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som vanligt, en början, kanske aldrig mer.


Den ständigt ensamma resan

 

 

börjar varje morgon, God Morgon, inte god morgon, Ingen Morgon Alls. det är kallt golv och smutsiga mattor, långsamt vatten och kaffet ångar ur koppen, löser upp alla knutar som bildats i magen under nattens drömtillvaro. inget bröd, alla kolhydrater ska dö men vad äter man istället. AllBran i skålen och ve den som pratar kolhydrater under frukosten.

 

Så. Uppehåll. morgonen passerar genom ett nålsöga, ser ut som en kamel som sväljer alla flugor. tv:n går på tomgång, puttrar och pyser. 3 timmar till nästa mål mat och på facebook har 674:e världskriget brutit ut för tredje gången och alla gläds åt den senaste soluppgången. fångad förra året. ingen är närvarnade här.

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av catharina.jerbo VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-27 10:35



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Helt underbar betraktelse!
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP