Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från jord till himmel

 

 

ända sedan jag var liten

har jag varit fascinerad 

av naturen och dess växter

min blick var riktad mot marken

 

där fanns en hel djungel

gröna växter och blommor

stora och små

alla med sin tjusning

 

tänk att ett litet frö

kan växa och gro

och bli en vacker blomma

det kallar jag mirakel

 

om somrarna sent på kvällen

en månklar kväll

såg jag upp mot det vackraste

en stjärnhimmel med miljoner stjärnor

 

det tog andan ur mig

det enorma himlavalvet

som aldrig tycktes ta slut

stjärnfall då man önskade nåt

 

världen är så vacker

kunde vara utan krig

utan terror

varför vill inte människan fred

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-27 11:56



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Är det verkligen fred vi vill ha", kanonlåt med Imperiet.
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP