Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Ensam

Spetsen mot himlen
sönderbruten av stormen
står den vid stigen

 

© Eva Hedlund fd. Langrath 2019




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-27 11:43



Bookmark and Share


  ULJO
Som livet ........... för många
2019-04-29

  M.A.J.R
Man kan relatera till en del dagar då allt inte går så bra! Så tolkar jag denna.
2019-04-28

  Per Rydberg
Jag tycker om "s-orden". Skönt allitererande!
2019-04-27

  Bibbi VIP
Så blev många människors liv.
2019-04-27

  Elinor Sörensson VIP
Fin
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP