Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj - Haiku

 

 

snart sköna maj här

naturens sköna grönska

fröjdas vi alla

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-27 14:10



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Aaaaatjoooo!
2019-04-28

  Per Drysén
Skira grönskan är ljuvlig
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP