Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematik - Haiku

 

 

 

Pythagaros sats

enkel formel löser allt

tyvärr jag glömt den

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-27 14:30



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha
den är lätt att glömma:)
2019-04-28

  Bodingen VIP
He he
2019-04-28

  Per Drysén
Har sidorna i metteboken klibbat igen?

Förlåt för detta antika skämts återuppstående.
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP