Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-12-29 kl 13:40


Gyllene slingor



Koltrastens sång
väver gyllene slingor
bland trädgrenars flätverk
ett guldnät
högt ovanför trädstammarnas sidengrå
nynnande sång
en sång för vår och sommar
en sång för livet







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-27 17:12



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Underbart fint skaldat !!! Och sant .
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP