Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRANDSYN - tanka

Sparsamma droppar

fuktar lite på ytan

snålvattnet rinner

väcker längtan efter mer

naturlig brandsläckare




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-04-27 17:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jodå, visst har man längtat och väntat och nu har vi fått en hel del vatten...fin tanka...
2019-05-04

  DavidM VIP
Femradingen speglar med precision tillståndet i naturen. Effektivt skaldat.
2019-05-01

  Fulbergarn
Efterlängtade droppar i finurlig tanka.

I natt ska det komma här
2019-05-01

  ULJO
Behövs massor och åter massor
2019-04-29

  Feliaxel VIP
Vi får hoppas på regn annars blir sommaren jobbig
2019-04-29

  M.Eta
Bara 2 millimeter regn hos oss, släcker inte eld men så brinner det inte hos oss som väl är heller. Fin tanka!
2019-04-28

  Rise Little One
Det regnade mycket igår hos mig...kändes tacksam för det vi fick!
2019-04-28

  Blomma-Stjärna VIP
hoppas verkligen vi får regnvatten nog - nu!
2019-04-27

  Niliboy
Ja, vi är alla lite engagerade!
2019-04-27

  Poeten Salvador VIP
Det skulle ju bli regn idag, men har bara kommit vatten i fem minuter
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP