Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-12-31 kl 00:18 reviderad


Enbart

 

ständigt i drömmen

staden med hundra tempel

i fjärran ser jag dimman utanför

en grå liten fågel landar

under dina grenar

 sover i din spegel

ur det dunkelgrå rinner

den blå skymningen fram

 

staden i ljus

hägrar vid källan




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2019-04-27 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP