Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det trasiga barnet


Långt, långt härifrån
ser jag stigen där spåren
sakta försvinner

och det gråtande barnet
kommer tillbaka
gång efter gång

Det är en liten trasig humla
på en trasig blomma
på en trasig himlakropp
i det stora mörka

Långt, långt härifrån
ser jag det trasiga barnet
på stigen där spåren går bort

och vi gråter tillsammans
den tysta gråten
som ingen kan höra




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-27 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP