Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En resa till Vietnam på 90-talet


Vietnam

Genom dimman
gled båten

allt var tyst
fukten påtaglig
dimman kompakt

Som ur tomma intet
uppenbarade sig

klipporna i vattnet

Båtfolket hade ännu inte sett
så många turister

Krigets fasor

lade djupa spår
i den gamla kvinnans ansikte

Hon omfamnde mig
som om
jag hade varit hennes dotter

Vem kan möta
en främling

med sådan kärlek?




Fri vers av juliaparkas17
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-27 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

juliaparkas17
juliaparkas17