Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stora krav på ett vuxet barn


Vuxet barn rädsla

Du skrämmer mig med ditt skratt
Ditt fylleskratt

Jag vet att det är du men blir ändå rädd

Vad döljer sig under rädslan?
Vad kan hända?


Du döljer din rädsla och sårbarhet med ditt skratt

Och gör mig sårbar och rädd


Så dumt det kan bli




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-27 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP