Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällsfunderingar.


Mitt livs mål?


Om någon söker

målet för livet

här på jorden

och frågar Gud


blir Hans svar:

"min famn!"


Därifrån hämtar

jag den kärlek och

trons vila som den

sargade världen

idag bäst behöver

fick jag lära mig


Är det så enkelt

kanske Du frågar?

Ja just så enkelt

att vi missar det

men nu vet jag

och vill dela:

"Sök Herren, medan Han låter sig finnas,

och be till honom, när han är nära." Jesaja 55:6




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-04-27 23:27



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Bra kvällsfunderingar!
2019-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det är den bästa och tryggaste platsen som finns...ljuvligt...
2019-05-04

  Eva Langrath VIP
Fin text
2019-04-29

  mare VIP
Den bästa famnen
den bästa vännen!
2019-04-28

  Niliboy
Hälsningar å önskningar kan vara för många ett gott mål om man tar bönen omtanken å Guds kram å famn till sig.Tänk vilken lycka Bibbi!
2019-04-28

  Eva Helene VIP
Trygghet i tron förmedlas här.
2019-04-28

    ej medlem längre
Fin text!
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP