Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ut ska det. tack för mig och tack för er


Vill ut , Förlåt

Det är något som vill ut.
Det har brunnit ner flera hus
Juveler slipta diamanter genomskinliga
På sin utsida, det är mitt rus

Tappad stor som liten
Ett hål i varje gatuhörn
Helt vilsen
Jag tittar ner i nästa
Håller andan och tänker på det bästa

Jag dök i dina tårar
Det vill jag lova
Inte styrd av några trådar som fick mig att sova
Så förlåt ha.




Fri vers (Fri form) av Ettväxandefrö
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-28 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettväxandefrö