Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lose what needs to be lost...

 

soften the blows

heal the wounds

create a whole new self

use the power of words

peace will return

to the mind




Fri vers av Rise Little One
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-28 09:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tankeväckande!
2019-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ord att säga både till sig själv och andra...mycket bra...
2019-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ordens kraft kan läka! Fint diktat om detta.
2019-04-29

  Quasimodo
Ett skapande i en tid med nya möjligheter, med sinnets och ordens kraft där såren läker!

2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One