Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus, giv mig sinnesro

Självbevarelsedriften säger till mig att...

Det räcker nu. Stoppa missbruket.

Beroendesjukdomen säger något helt annat.

I natt slogs jag med tre demoner. Ingen av oss vann. Men fick in ett par smällar.

På stigar går jag aldrig ensam, för många steg har redan stigen stigit fram.
Oro är den räntan jag får betala när jag lånar bekymmer utav framtiden.


Sinnesro. nu. Snälla




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-28 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B