Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordval

Jag söker ett ord för
plåga
ett ord som ger mig
tåga
ett ord utanför min
förmåga.

Jag söker ett ord för
smärta
ett ord som gav min själ
svärta
ett ord som dolts i mitt
hjärta.

Jag söker ett ord för
lycka
ett ord som glädje vill
uttrycka
ett ord som tillvaron kan
smycka.

Jag söker ett ord för
hopp
ett ord som inte är en
propp
ett ord för att inte ge
opp.

Fyra ord har jag sökt
finna
fyra ord jag ville
vinna
fyra ord jag nu får
besinna.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-28 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström