Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

 

 

en man från Älvkarleby

tyckte om att bada i dy

hälsosamt det var

att ligga i kar

hans hustru sa: nä fy!

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-28 09:42



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha
dofta
hund
2019-04-28

  Bodingen VIP
Aha, en musikfestivalscampare he
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP