Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det

Mitt namn.
Det är hur du säger
som avgör.

Skynda. För våren saktar in. Och knopparna brinner. När du vågar.

Dosera inte blanka minnen mer.
Bara se på mig och säg.

Jag har rest i många dar. Med tåg som backat in till städer.
Men här är gården nästan klar.

Slå ut din röst.









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-28 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tåg som backar in till städer blir en slagkraftig och kraftfull bild. Fin!
2019-04-28

  peter markurth
Bra avskalad
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP