Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damage control


Sometimes when you wake up.


You must make a damage control.


To see what´s left of you.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2019-04-28 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP