Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverblänk i mörka vatten

Siverfärgat stim
av småfisk
i formationer

Efterliknande
de stora havsdjuren

Undviker predation
genom
sammanhållning

Silverblänk
i mörka vatten

Fram och åter
i sidled
mellan djup och yta




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-28 11:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men delfinerna har sina metoder...
2019-04-28

    ej medlem längre
Vilken liten diamant! Silvret mot det svarta, djupet mot ytan, fram och tillbaka. Naturens mysterium. Mycket vacker!
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP