Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvävs, krossas & drunknar

för någon dag sedan rasade mitt liv

de murar som skyddat mig faller nu hårt och skadar mig
men det är som att ingen ser eller märker av de
för mig vänds hela livet uppochned men alla fortsätter med deras vardagskneg
världen blir tumultartad men folk sitter ändå på en uteservering och dricker öl, lever sitt vanliga liv
för mig har himlen fallit ner, höghusen rasat och sjöarna och haven översvämmat
för det känns som jag kvävs, krossas och drunknar
men ändå går alla andra runt och bara låtsas som om det regnar
varför kan inte jag låtsas som om det regnar?




Fri vers av kamrat
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-28 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat