Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den illa gör...

 

 

du skändade inte bara min kropp

utan också det som var jag

bara för att du kunde 

efter det var jag inte längre densamma

du förvandlade mig till ingenting

 

jag blev rädd, osäker, en förskrämd varelse

rädd för mörker och skuggor

grät över den jag blivit

grät över hur mitt liv blev fråntaget

 

ångrar du nånsin vad du gjorde

har du några känslor alls

nu när du står på dödens rand

känner du rädslan och ångesten

då vet du hur jag kände mig




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-28 12:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Stark text
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP