Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ögon

Man ser enbart
dina fötter fördjupas
mot det mörka blå
Det finns ingen plats
för ångest eller tårar
Allt
blir till och försvinner
på ett ögonblick

Någonstans
bland strandfynden i ingenstans
flyter något upp
som kunde ha varit du
Det sista jag ser av dig
är ditt skrik
som avspeglar sig i strömmens avgrund




Fri vers (Prosapoesi) av Lennart Andersson
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-28 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson