Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte på det sättet man tar farväl...

Du kanske inte ser den
Vill inte gärna höra
Den frågan ingen ställer
Bak masken ingen lyfter

Vill inte tala om den
Du frågar inte heller

När tröttheten ska komma
och stanna i ett vacum

Det har hänt så många gånger
Att jag gått så många gånger

Och att du ändå stannat kvar

Vill inte tala om det
Men som du nog ändå anar
Bak gråa dimridåer
Under masken ingen lyfter
Finns en självkänsla som skaver

Den, som inte är min styrka
Som nu fastnat i et tomrum

Det har hänt så många gånger
Jag har gått så många gånger

Men har ändå blivit kvar

För att det inte är på det här sättet
man tar farväl




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-28 13:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Hey, that's no way to say good bye"
(Leonard Cohen)
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP