Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går år






Som vid fyren
nere vid udden
som blinkar.
Slår en dörr där
i vinden,
man går in
genom den
och stänger om sig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 797 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2019-04-28 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Märkligt, dörren slår, år ut och år in, men hänger ändå med. Fast om man stänger in sig får ju dörren en efterlängtad vila...
2019-05-27

  Judas Ekholm VIP
Galant!
2019-05-24

  Mats Kitok-Lundmark VIP
den ger mig vardagstankar om oro och förslutenhet
2019-05-23

    Roger Runkar Ragnar
Ingen tillåts bättra sig
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg