Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLAD KAVALKAD

En kavalkad av fuffens

och legitima spratt

En stad av jordgubbsmuffins

just bara därför att

Ett stråk av Villerkulla

och kanske Bullerbyn

Vi låter bollen rulla 

Det är en härlig syn

 

LARZ GUSTAFSSON 28/4 2019

 

Till en vän




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-04-28 17:03



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så fin Larz, glädjen spritter i den här. Härligt lekfullhet i ord och sammansättning.
2019-04-29

  objekt3
skomakare ...
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP